Praktische informatie

 

Kosten

Intakegesprekken duren maximaal een uur en vinden via een online verbinding plaats. Voor deze gesprekken worden geen kosten berekend. Op basis van het intakegesprek stel ik een voor jou / jullie uniek pakket samen.

Kosten voor trainingen en HR opdrachten worden op maat afgesproken.

Bij mediation kan de factuur eventueel worden gesplitst.

 

Annuleren

Het kan gebeuren dat je een afspraak moet afzeggen of annuleren. Laat het me in ieder geval minimaal 24 uur van te voren weten, dan kost het je niets. Wordt een afspraak minder dan 24 uur van tevoren afgezegd, dan worden de kosten in rekening gebracht.

 

Verzekerd

Astrid Brunt Mediation heeft een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij AON.

 

Locatie - reistijd

De gesprekken vinden in principe plaats in Rijswijk of via een online verbinding. Op verzoek kan de afspraak op een andere locatie plaats vinden. Hiervoor bereken ik extra kosten. 

 

 

 

Co-mediation

Regelmatig begeleid ik samen met een andere mediator een mediation. Twee mediators horen, zien en weten meer dan één mediator. Daarnaast is het handig als je elkaar als mediator aanvult en scherp houdt tijdens het hele proces. Op deze manier leer je van elkaar en maak je gebruik van elkaars kennis. Dat komt de kwaliteit van de mediation ten goede. Uiteraard zie je deze persoon al in het intakegesprek en is ook in dit geval een wederzijdse klik belangrijk. De kosten van de mediation blijven gelijk.

 

Vergoeding mediation

Een aantal rechtsbijstandsverzekeringen vergoeden de kosten voor mediation. Dit kun je zelf nakijken in de voorwaarden van je polis.

 
 Contact

Astrid Brunt Mediation
Haagweg 84 F
2282 AD Rijswijk

06 44631612

www.astridbruntmediation.nl

KvK nummer: 70405018
BTW nummer: NL002043246B22

Stuur een bericht

Contact

Vul uw naam in

Vul hier een geldig email adres in

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.

Invalid Input