Praktische informatie

COVID-19

In verband met COVID-19 vinden alle gesprekken online plaats via een beveiligde video verbinding. De sessies duren maximaal 1 uur. De offerte wordt hierop aangepast.

 

Kosten

De kosten voor het kennismakingsgesprek beperken zich tot de (eventuele) huur van een locatie en reistijd -en kosten. Overige kosten breng ik niet in rekening. Daarnaast is het kennismakingsgesprek altijd vrijblijvend. Voor de overige coachingsgesprekken hanteer ik een uurtarief van € 140,- excl. BTW en voor de mediationgesprekken een uurtarief is € 155,- excl. BTW. Kosten voor trainingen en HR opdrachten worden op maat afgesproken.


Pakketten op maat  

Op basis van het intakegesprek stel ik een uniek pakket op maat samen. Hierin zijn het plan van aanpak, de offerte en de overige voorwaarden opgenomen. Bij mediation kan de factuur eventueel gesplitst worden. 


Annuleren

Het kan gebeuren dat je een afspraak moet afzeggen of annuleren. Laat het me in ieder geval minimaal 24 uur van te voren weten, dan kost het je niets. Wordt een afspraak minder dan 24 uur van tevoren afgezegd, dan worden de kosten in rekening gebracht.

 

Verzekerd

Astrid Brunt Mediation heeft een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij AON.

 

Locatie - reistijd

De gesprekken vinden in principe plaats in Rijswijk. Op verzoek kan de afspraak op een andere locatie plaats vinden. Hiervoor huur ik een ruimte van Het Coachhuis en worden extra kosten (huur en reistijd -en kosten) in rekening gebracht. 

Afspraken in het weekend

Om lange wachttijden te voorkomen werk ik ook op vrijdagavond en in de weekenden. Deze afspraken vinden alléén in Rijswijk plaats. Het uurtarief voor een afspraak op deze dagen wordt verhoogd met 20%. Dit tarief is inclusief BTW en exclusief overige kosten.

Extra kosten mediation

Buiten mediation om heb je soms te maken met andere kosten. Hou rekening met mogelijke extra kosten voor onder andere:

  • het inhuren van experts, zoals een financieel adviseur;
  • (indien van toepassing) een advocaat en de rechtbank (griffierechten);

Van deze personen/instanties ontvangen jullie rechtstreeks rekeningen.


Co-mediation

Regelmatig begeleid ik samen met een andere mediator een mediation. Twee mediators horen, zien en weten meer dan één mediator. Daarnaast is het handig als je elkaar als mediator aanvult en scherp houdt tijdens het hele proces. Op deze manier leer je van elkaar en maak je gebruik van elkaars kennis. Dat komt de kwaliteit van de mediation ten goede. Uiteraard zie je deze persoon al in het intakegesprek en is ook in dit geval een wederzijdse klik belangrijk. De kosten van de mediation blijven gelijk.

 

Vergoeding mediation

De meeste rechtsbijstandsverzekeringen vergoeden de kosten voor mediation. Dit kun je zelf nakijken in de voorwaarden van je polis.